Vil du bli aktmodell?

Nude art, eller “fine art” (akt-kunst) fremhever hud, linjer og konturer på menneskekroppen. Men aldri erotikk eller eksplisitt nakenhet. Det går en klar grense mellom kunst og erotikk. Bildene skal få frem det vakre og kunstneriske ved menneskekroppen, og skal ikke kunne misforstås som noe annet enn kunst.

Det er enkelt og du trenger ingen erfaring

Dette er en mulighet til å ta vare på kroppen din på en helt spesiell måte. Noe du kan se på tilbake på senere i livet. Er du nysgjerrig så send oss en mail med litt informasjon om deg, og noen bilder som viser hvordan du ser ut, gjerne i litt forskjellige vinkler. Husk å oppgi ca. hvor du bor slik at vi har mulighet til å finne det studioet som eventuelt er nærest deg. Se nedenfor for mer informasjon.

Dersom du blir tilbudt gratis nude art photoshoot vil du få veiledning i studioet. Det er ikke krav om noen erfaring. Shooten vil gjøres trygt og behagelig sammen med en av våre dyktige samarbeidspartnere. Etter photoshooten vil du få tilsendt de ferdige bildene, og du vil også beholde rettigheter til fri privat bruk. Dersom Art Of Body skulle ønske å bruke noen av dine bilder, for eksempel ved å publisere på nettutstillingen, vil du selvsagt bli spurt om å godkjenne dette på forhånd. Art Of Body håndterer bilder og informasjon i tråd med bestemmelsene i personvernforordningen GDPR (EU/2016/679).

Er du nysgjerrig så send oss en mail med følgende innhold:
– Navn
– Alder
– Bosted eller by
– 3-5 bilder av deg i helfigur
– Litt info om deg og hvilke ønsker du har